Boartersdei 2023

Eén keer per jaar wordt het terrein van openluchtmuseum ’t Damshus in Nij Beets omgetoverd tot een waar speelparadijs voor basisschoolkinderen. Dit jaar staat Boartersdei gepland op zaterdag 22 Juli.

Genieten van de buitenlucht en het water, zoals rondvaren in een oude tobbe, vissen met je eigen gemaakte hengel. Of als je liever op het droge blijft kun je genieten van de leuke workshops, zoals kleien, timmeren, knutselen in de creahoek e nog veel meer.

Maar je kunt je ook laten schminken, zo maak je je dag natuurlijk nog feestelijker.  Wat dacht je ervan om je eigen broodje te bakken boven het kampvuur.  En als dan de maag gevuld is kan je mooi aan de slag want er gaat een vlot gebouwd worden met boomstammen en touwen, heel stoer! En dan kan je als het vlot klaar is een eindje gaan varen, dat wordt heel spannend!

Mocht je een beetje moe zijn van al die inspanningen dan is er de nostalgische goochelaar, die veel verrassingen onder zijn goochel hoed vandaan tovert. Of je houdt van spannende verhalen dat kan natuurlijk ook, dan ga lekker luisteren naar de magische verhalen van de verhalenverteller.

Deze keer is ook BlomBIJBeets aanwezig bij de Boartersdei. Blom staat er met een caravanmet rondom de caravan bakken met mooie bloemen. Hier kun je met een Ipad en koptelefoon kijken en luisteren naar de verhalen van de planten en de insecten die ze jou heel graag willen vertellen.

Aan eten, drinken en snoepen is ook gedacht. Er zijn poffertjes, limonade en ander lekkers. Volwassenen kunnen, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, genieten van hun kinderen in een ouderwetse zweefmolen. Alles bij elkaar is Boartersdei voor kinderen (en hun (groot-)ouders) misschien welde leukste dag van de zomer. Het is in ieder geval een dag waarbij je je helemaal kunt uitleven tot je geen puf meer hebt. Dus: neem je (groot-) ouders mee en kom naar Boartersdei. Want als jij er ook bij bent, is Boartersdei pas op zijn aller-aller-leukst! 

Boartersdei is dit jaar op zaterdag 22 Juli van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 4,50 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen.

Impresse Boartersdei 2022

(film Fred Kok)

(foto Fred Kok)

(foto Berend Drent) 

(foto Berend Drent)

Datum

22 jul 2023
Afgelopen!

Kosten

€4,50

Locatie

Damshûs
Damshûs
Domela Nieuwenhuisweg 59 B 9245 VC Nij Beets
Categorie

Organisator

Damshûs
Damshûs
Telefoon
06-21832317
Email
info@damshus.nl

Nieuwsberichten